top of page
Rein og gnocchi
En oppskrift av Kristin Jacobsen
Foto: Stian Broch
4 porsjoner
400 g reinskav
1 pakke potetgnocchi
1 fedd hvitløk
2 løk
1 ss oregano, hakket
1 ss vineddik
1 ss honning
1 boks hele tomater
1 dl vann
100 gram fetaost
olivenolje
salt og pepper
frisk basilikum til pynt
Brun reinskav i en varm stekepanne med olivenolje til det har fått fin farge. Tilsett finhakket løk, finhakket hvitløk, tomater, oregano, honning og eddik i pannen med reinskav. Tilsett vann og la det småkoke i cirka 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Varm opp saltet vann og kok gnocchi i cirka 2 minutter. Sil av vannet og vend gnoccchi med litt olivenolje.
Server på tallerken med gnocchi og fetaost. Pynt med friske basilikumblader.
bottom of page