top of page

Rein og gnocchi

En oppskrift av Kristin Jacobsen

Foto: Stian Broch

4 porsjoner

400 g reinskav

1 pakke potetgnocchi

1 fedd hvitløk

2 løk

1 ss oregano, hakket

1 ss vineddik

1 ss honning

1 boks hele tomater

1 dl vann

100 gram fetaost

olivenolje

salt og pepper

frisk basilikum til pynt

Brun reinskav i en varm stekepanne med olivenolje til det har fått fin farge. Tilsett finhakket løk, finhakket hvitløk, tomater, oregano, honning og eddik i pannen med reinskav. Tilsett vann og la det småkoke i cirka 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Varm opp saltet vann og kok gnocchi i cirka 2 minutter. Sil av vannet og vend gnoccchi med litt olivenolje.

Server på tallerken med gnocchi og fetaost. Pynt med friske basilikumblader.

bottom of page