top of page

Kveldskos

En oppskrift av Ann Kristin Smuk

Foto: Stian Broch

4 porsjoner

6 ss Snøfrisk kremost

2 knuste einebær

Finhakket sopp

150 g reinsdyrstek

Havsalt

Smør til steking

4 skiver loff eller et annet brød

Gelé av krekling, rips eller tyttebær

Salt og pepper

Til denne retten er det perfekt å bruke rester av gårsdagens ­reinsdyrstek.

Bland Snøfrisk og de knuste ­e­inebærene.

Stek sopp først i tørr stekepanne, tilsett smør og smak til med salt og pepper.

Rist brødet. Skjær tynne skiver av reinsdyrsteken og stek dem raskt i en stekepanne med smør. Krydre med knust havsalt.

Smør på et generøst lag av ­snøfriskblandingen på de ristede ­brød­skivene. Legg på det stekte reinkjøttet, og topp med gelé og eventuelt stekt sopp.

bottom of page